Ny nedtur for Atlético og Sørloth – mistet ledelsen på tampen

Alexander Sørloth satt på benken det meste av kampen da Atlético Madrid spilte 1-1 mot hans tidligere klubb Real Sociedad søndag. Julian Alvarez ga laget ledelsen før det var spilt ett minutt, etter å ha blitt satt opp av et vakkert hælspark fra Antoine Griezmann. Det var fortsatt stillingen da Sørloth ble byttet inn i det 74. minutt, som erstatter for Alvarez. Ti minutter senere utlignet hjemmelaget etter en fæl tabbe av en annen Atlético-innbytter, Rodrigo de Paul. Onsdag gikk Atlético Madrid på en kjempesmell med 0-4 mot Benfica i mesterligaen, og søndag tapte laget ytterligere terreng til rivalene i La Liga. Laget er nå sju poeng bak Barcelona og fire bak Real Madrid, som begge vant i helgen.

Oct 7, 2024 - 00:30