Lillebergs Tampa Bay fikk bank av New York Islanders

Tampa Bay Lightning og Emil Lilleberg gikk på et stortap borte mot New York Islanders i onsdagens NHL-oppgjør. Vertene vant kampen 6-2. Det ble et målrikt oppgjør i Belmont Park, men dessverre for Emil Lilleberg og Tampa Bay Lightning sto de bare bak to av målene. Vertene satte standarden da Noah Dobson sendte New York Islanders i føringen etter fire minutters spill. Nikita Kucherov utlignet til 1-1 tre minutter senere, men det var også det nærmeste gjestene kom i denne kampen. Mathew Barzal og Kyle Palmieri sørget for at New York Islanders ledet 3-1 etter første periode. Brandon Hagel reduserte til 2-3 i starten av midtperioden, men 7.10 ut i annen periode la Ryan Pulock på til 4-2. Ett minutt senere økte Bo Horvat ledelsen. Den siste spikeren i kista var det Casey Cizikas som hamret inn. Dermed vant New York Islanders kampen 6-2. Emil Lilleberg fikk 18 minutter og 53 sekunder på isen i oppgjøret. (©NTB)

Feb 9, 2024 - 07:30