Lille rystet tittelforsvarer Real Madrid – vant 1-0 etter straffescoring

Lille sjokkerte regjerende mester Real Madrid i Mesterligaen og seiret 1-0 på hjemmebane. Jonathan David ble matchvinner. Stjernegalleriet til den spanske hovedstadsklubben gikk dermed på sitt første tap for sesongen. David satte inn et straffespark tre minutter på overtid i 1. omgangen. Spisskollega Edon Zhegrova hamret et frispark i armen på Eduardo Camavinga i situasjonen i forkant og franskmennene fikk tildelt straffesparket. Tidligere Vålerenga-spiller Osame Sahraoui ble byttet inn etter 72 minutter, og fikk bare etter noen minutter kjenne på Real Madrids stadig større frustrasjon. Jude Bellingham taklet Sahraoui i bakken og ble belønnet med gult kort. Både Bellingham og Antontio Rudiger fikk noen store muligheter i sluttminuttene, men greide ikke å omsette sjansene til mål. Real Madrid har vunnet Mesterligaen 15 ganger og slo Borussia Dortmund i finalen forrige sesong. De to lagene møtes igjen i neste runde i seriespillet. Dortmund topper seriespillet etter de to første rundene.

Oct 3, 2024 - 00:30