Aston Villa sjokkerte Bayern München i Mesterligaen

Jhon Durán sikret en overraskende 1-0-seier for Aston Villa hjemme over den tyske storklubben Bayern München i Mesterligaen onsdag kveld. Dermed gjentok Birmingham-klubben bragden fra mesterligafinalen i 1982. Også da vant Villa 1-0 over Bayern. Den gang var det Peter Withe som ble matchvinneren, men onsdag kveld het helten Durán, etter at han scoret kampens eneste mål etter 79 minutter. Villa sikret forrige sesong mesterligaspill for første gang siden 1982/83-sesongen da de endte som nummer fire i Premier League. Aston Villa har fått en magisk start tilbake i det gjeveste selskap og står med to av to seire i seriespillet. Bayern blir stående på de tre poengene fra 9-2-seieren over Dinamo Zagreb. (NTB)

Oct 3, 2024 - 00:30