Leverkusen vant supercupen – slo tilbake etter rødt kort

Leverkusens evne til å aldri gi opp tok klubben til nok en tittel i Tyskland. Tross undertall ble det 2-2 og påfølgende straffeseier mot Stuttgart i supercupen. I det 89. minutt kom utligningen fra Patrik Schick. Da hadde Leverkusen spilt med ti mann siden før pause. I straffesparkkonkurransen scoret de på alt fra krittmerket og vant 4-3. Victor Boniface ga Leverkusen 1-0 etter elleve minutter, men den tidligere Bodø/Glimt-angriperen måtte se ledelsen ryke etter kort tid. Enzo Millot fikset utligningen, og det ble forsmaken på en tilsynelatende tung Leverkusen-kveld. Mot slutten av 1.-omgangen bommet Martin Terrier på en takling og traff ankelen til Ermedin Demirovic med synlige knotter. Dermed ble det rødt kort i Terriers offisielle Leverkusen-debut. Med ti mann i over 50 minutter ble det for tøft for hjemmelaget å holde unna. Deniz Undav tok Stuttgart i føringen snaut halvveis ut i 2.-omgangen. Men nok en gang skulle Alonsos lag likevel finne en vei tilbake. (NTB)

Aug 18, 2024 - 00:30