Jæger dropper finalen: Skal operere øret

Henriette Jæger vant 400 meteren i Zürich i et løp før Diamond League-stevnet torsdag kveld. Hun vant med tiden 50,49. – Tiden er så som så. Det begynner å nærme seg sesongslutt. Det er gøy å være stabilt på 50-tallet, sier Jæger til NRK. Til helgen løper hun et stevne i Zagreb, så skal hun operere øret. Det betyr at Diamond League-finalen i Brussel neste uke går uten den norske sprintkanonen på 400 meter. – Jeg ble invitert, men stiller ikke. Jeg har slitt med øret i mange år, det er en trommehinne som ikke er som den skal, sier Jæger til NRK. Operasjonen gjør at hun ikke får trent på tre-fire uker. – Jeg gruer meg litt til det. Jeg har aldri gått tre uker uten å pushe kroppen, sier Jæger.

Sep 5, 2024 - 22:30