Hat trick fra Kaprizov da Wild slo Hurricanes

Kirill Kaprizov scoret tre ganger og noterte seg for sitt tredje hat trick i karrieren da Minnesota Wild slo Carolina Hurricanes 5-2 søndag. Joel Eriksson Ek og Jake Middleton scoret også, og Filip Gustavsson gjorde 40 redninger for Wild, som har vunnet tre av de fire siste kampene. Kaprizov har nå scoret fem mål på de to siste kampene og 18 mål denne sesongen. Martin Necas og Michael Bunting scoret for Hurricanes. Målvakt Antti Raanta stoppet 14 skudd i en kamp som Carolina tidvis så ut til å dominere. Kaprizov fullførte hat tricket da han satte pucken i tomt mål med 2.01 igjen av kampen. Norske Mats Zuccarello fikk 18 minutter og fem sekunder på isen i kampen i Raleigh i North Carolina. I Detroit ble det tap for første gang på seks kamper for Emil Martinsen Lilleberg og Tampa Bay Lightning. Gjestene tok ledelsen ved Victor Hedman i første periode, men Lucas Raymond og Daniel Sprong vendte til 2-1-seier for Detroit Red Wings. Lilleberg var på isen i totalt 13 minutter og 49 sekunder for Lightning. (NTB)

Jan 22, 2024 - 09:00