Aston Villa imponerte i Mesterliga-returen

For første gang siden 1982/83-sesongen var Aston Villa tilbake i Mesterligaen, og det ble litt av et comeback for Birmingham-klubben i møte med Young Boys. På kunstgresset i Sveits tok gjestene kommandoen fra første sekund, og ledelsen kom etter 27 minutter, da Youri Tielemans banket ballen i hjørnet etter et cornertrekk. Ti minutter senere doblet Jacob Ramsey ledelsen etter flere Young Boys-tabber inne i egen 16-meter. En horribel pasning fra midtstopper Camara endte med at Ollie Watkins snappet ballen foran keeper, som meiet han ned i bakken. Men en god dommer så an fordelen, og det endte med at Ramsey trillet ballen i det åpne målet. Sveitserne hevet seg noe etter hvilen, men truet aldri Martinez i Villa-buret nevneverdig. Fem minutter før slutt fyrte Amadou Onana av gårde en skikkelig kanonkule fra 25 meter, og den suste ned i hjørnet. En herlig scoring, som fastsatte resultatet til 3-0. Det kunne også ha blitt mer, da Aston Villa fikk to scoringer VAR-underkjent. Mye mål skulle det også bli i den andre tidligkampen mellom Juventus og PSV. Italienerne hadde full kontroll på oppgjøret, og da Kenan Yildiz fikk hull på byllen, var det bare ett lag på banen. Weston McKennie økte til 2–0 etter 27 minutter, før Nicolás Gonzales sørget for 3–0 like etter pausen. Ismael Saibari reduserte for PSV på overtid, og dermed ble det 3–1 favør Juventus.

Sep 17, 2024 - 23:00