20-åring ble matchvinner for Aston Villa

Aston Villa vant 2–1 borte mot London-klubben West Ham i Premier League lørdag kveld. Bortelaget Villa kom på en sterk 4. plass forrige sesong, og startet godt også i år. Amadou Onana, som ble hentet fra Everton i sommer sørget for 1–0 for Aston Villa etter fire minutter. Før pause fikk West Ham straffe. Der satte brasilianske Lucas Paquetá ballen enkelt i motsatt hjørne for Aston Villa-målvakt Emiliano Martínez. I den andre omgangen måtte det en 20 år gammel innbytter til for å avgjøre kampen. Jhon Durán fikk ballen innenfor sekstenmeteren til West Ham, og var klinisk da han sørget for 2–1 og seier til Aston Villa.

Aug 17, 2024 - 21:30