Vipers ute av NM

3 hours ago 4

Konkurstruede Vipers spilte onsdag sin første kamp etter at det ble kjent at de trenger 25 millioner kroner innen fredag for å kunne overleve.

– Vi som klubb har gitt laget en altfor tung ryggsekk. Vi har vært med på å gjøre oppladningen vanskelig. Det er jo bare til å si «virkelig beklager», sa styreleder i Vipers, Peter Gitmark til TV 2 før kampen.

I NM-kvartfinalen borte mot Storhamar fikk de også en dårlig start. Storhamar ledet 4-0 tidlig og videre 12-5 etter 20 minutter.

Vipers spiste seg inn i kampen og var kun tre mål bak til pause, på stillingen 13-10 til Storhamar.

I den andre omgangen utlignet Vipers raskt til 13-13 og lagene fulgte hverandre opp til 17-17. Så var det igjen Storhamar som dro ifra og hadde full kontroll. Vipers fikk redusert mot slutten, men det endte 27-25 til Storhamar.