Tidligere Miss Sveits-finalist Kristina (38) drept – ble partert på vaskerom

4 weeks ago 12


Flere kroppsdeler ble oppløst i kjemikalier, ifølge obduksjonsrapporten.

 Lalic2020 / Wikimedia Commons Foto: Lalic2020 / Wikimedia Commons
torsdag 12. september kl. 13:22

Overfor statsadvokaten har den tiltalte erkjent å ha drept sin kone og mor til sine to barn - angivelig fordi hun tidligere hadde angrepet ham med kniv, melder ZüriToday.

Den rettsmedisinske rapporten motsier imidlertid hans forklaring om selvforsvar.

Han har tidligere hevdet at han fant Kristina Joksimovic død og parterte henne «i panikk» på vaskerommet, kommer det frem i en dom fra retten, skriver avisen.

Kristina Joksimovic (38) er tidligere modell og har vært finalist til missekonkurransen i Svetis. Hun ble funnet død i hjemme sitt i nærheten av Basel i Svetis i februar, ifølge Sky News.

– Det er forferdelig. Jeg er veldig sjokkert, sa tidligere Miss Switzerland, Christa Rigozzi, som var en venninne av Joksimovic, til 20 Minuten etter drapet.

Ble kvelt

De sakkyndige har slått fast at hun døde av kvelning. Ifølge obduksjonsrapporten ble liket partert i vaskerommet, og flere kroppsdeler ble hakket opp og oppløst i kjemikalier, skriver ZüriToday.

I en dom som ble publisert av retten onsdag, kommer det frem at det er «konkrete indikasjoner på psykisk sykdom» hos den tiltalte ifølge den foreløpige etterforskningen.

Han har sendt inn en begjæring om løslatelse fra varetekt, som ble avvist av retten. Påtalemyndigheten har opplyst at han tidligere har tatt kvelertak på Joksimovic.

Han skal ha blitt pågrepet dagen etter at liket ble funnet, ifølge Sky News.

Read Entire Article