The Telegraph: Danske kobles til Manchester United-jobben på nytt

4 months ago 34


Foto: Andrew Matthews / Pa Photos / NTB

Den danske Brentford-sjefen Thomas Frank skal være en sterk kandidat til å ta over Manchester United.

  • Bilde av Yasmin Sunde Hoel
tirsdag 14. mai kl. 11:54

Ifølge den britiske avisen The Telegraph seiler Frank opp som favoritt til å erstatte Erik ten Hag, dersom det ender med at nederlenderen får sparken.

50 år gamle Frank har gjort en solid jobb med Brentford. Liverpool-manager Jürgen Klopp har blant annet uttalt at laget spiller «utrolig» fotball.

Under danskens ledelse har Brentford etablert seg i Premier League, selv om de tidvis har slitt og vært skadeplaget denne sesongen. Foreløpig er de nummer 16 på tabellen, men i fjor endte Brentford noe overraskende som nummer ni.

PÅ VEI UT? Erik ten Hag og Manchester United har hatt en tung sesong. Her med Casemiro. Foto: PAUL ELLIS / AFP / NTB

Frank tok over klubben mens de ennå var i Championship – og ledet dem til opprykk i 2021.

Erik ten Hag har vel å merke ikke fått sparken i Manchester United ennå, men verdens kanskje mest populære klubb målt i antall supportere er på vei mot en svært skuffende 8. plass i Premier League. Bare Sheffield United og Everton er slått på de 11 siste ligakampene.

Frank har blitt koblet til Manchester United noen ganger i løpet de siste månedene. Da han ble konfrontert med ryktene i mars, ble han irritert.

– Det er mange rykter og spekulasjoner. Jeg har sagt dette før: Jeg synes det er respektløst overfor Erik ten Hag, sa han på en pressekonferanse, gjengitt av Ekstra Bladet.

Tidligere har også navn som Brightons Roberto De Zerbi og landslagstrener Gareth Southgate blitt koblet til United-jobben.

Korte videoer

Publisert: 14.05.24 kl. 11:50Oppdatert: 14.05.24 kl. 11:54

Relaterte emner

Read Entire Article