Taylor Swift heiet på kjæresten

1 month ago 12


 Jay Biggerstaff / Reuters / NTB Foto: Jay Biggerstaff / Reuters / NTB

Superstjernen tok turen til Arrowhead Stadium for sesongåpningen i NFL.

fredag 6. september kl. 03:43

Popstjernen Taylor Swift var blant tilskuerne da kjæresten Travis Kelce og Kansas City Chiefs spilte sesongåpning mot Baltimore Ravens torsdag kveld, melder AP.

Swift ankom stadion omtrent 90 minutter før kampstart, ikledd en magekort topp, shorts og røde støvletter med høye hæler.

 DAVID EULITT / AFP / NTBFoto: DAVID EULITT / AFP / NTB

Swift ble en ivrig supporter av Chiefs forrige sesong, da romansen med Kelce ble kjent. Kelce hadde ikke klart å gi henne et vennskapsarmbånd på en av konsertene hennes, så han inviterte henne til en kamp via sosiale medier. «Anti-Hero»-sangeren takket ja til tilbudet og så en kamp mellom Chiefs og Bears i september.

Paret fortsatte å møtes gjennom sesongen, når Swift hadde pauser fra Eras-turneen sin. Den 14 ganger Grammy-vinnende artisten tok til og med turen fra en stadionkonsert i Japan til Las Vegas for å få med seg Super Bowl, der hun feiret Chiefs' seier med Kelce.

 Brynn Anderson / AP / NTBFoto: Brynn Anderson / AP / NTB

I løpet av tiden ble Swift også god venn med Chiefs' quarterback Patrick Mahomes og kona Brittany.

– Hun har vært veldig åpen for å lære om sporten, sa Kelce om Swift i et intervju med «The Rich Eisen Show».

– Det som gjør henne så god i sitt yrke, er at hun er så detaljorientert i alle aspekter, fra tekstene til musikken og til og med utgivelsene, musikkvideoene og alt. Hun er bare så detaljorientert, og jeg tror hun bare var nysgjerrig på yrket.

Publisert: 06.09.24 kl. 03:43

Relaterte emner

Read Entire Article