Selena Gomez (32) til VG: - Sykt å tenke på

1 month ago 11


PREMIEREKLAR: Selena Gomez er tilbake i rollen som Mabel i den fjerde sesongen av «Only Murders in the Building». Foto: Mario Anzuoni / REUTERS

Skuespilleren og popstjernen føler hun er blitt voksen.

torsdag 29. august kl. 02:20

– Jeg skulle ønske jeg kunne tegne eller male. Det er jeg forferdelig på. Men jeg pleide å isolere meg selv, sier Gomez til VG.

Hun er nettopp blitt spurt om hvilke likheter hun ser i seg selv og karakteren Mabel, som hun gestalter for fjerde gang i den nye sesongen av Disney Plus-serien «Only Murders in the Building».

– Mabel holder ting inni seg, og det pleide jeg å gjøre også.

MISTENKT: Selena Gomez’ karakter får problemer med å forklare seg i sesong én av «Only Murders in the Building» Foto: Disney + / Hulu

Pleide.

For med tid og stunder har Gomez åpnet seg mer og mer om plagene hun har gått gjennom. Som at hun har slitt med diagnosen lupus. En kronisk autoimmun sykdom, som betyr at immunsystemet feilaktig angriper friske kroppsceller og vev, ifølge NFI.

– Vekten min svingte stadig fordi jeg gikk gå på visse medisiner. Og folk spilte på det. Det var som om de ikke kunne vente med å finne noe for å bryte meg ned, sa hun i 2018.

Gomez har også snakket høyt om at hun har slitt med sin mentale helse, blant annet i dokumentaren «My Mind & Me» på Apple TV +.

USANNSYNLIG TREKLØVER: Mange ble overrasket da humorlegendene Steve Martin og Martin Short allierte seg med popstjerna Selena Gomez i en TV-serie om mord og mysterier. Foto: VG / Disney

32-åringen forteller til VG at hun er på et langt bedre sted nå, og at samarbeidet med veteranene Steve Martin og Martin Short siden 2020 i «Only Murders in the Building», har hjulpet henne med å vokse i positiv retning.

– Definitivt. På en veldig god måte. Tenk at det er gått fire år allerede! Det er sykt å tenke på. På den tiden har jeg utviklet meg i min egen verden. Jeg har endret meg, sier hun til VG.

Skuespilleren tar noen sekunders betenkningstid.

– Det vil si, jeg er jo fortsatt den jeg er. Men jeg føler at jeg offisielt er voksen.

GJENNOMBRUDDET: Selena Gomez i rollen som Alex Russo i «Wizards of Waverly Place». Foto: Disney Channel

Gomez slo for alvor gjennom i Disney Channel-serien «Wizards of Waverly Place» i 2007, før hun høstet enormt mye oppmerksomhet for sitt av- og på forhold med Justin Bieber fra 2010 til 2018. Som popstjerne har hun blant annet laget hiten «It Ain't Me» sammen med norske Kyrre Gørvell-Dahll, bedre kjent under artistnavnet Kygo.

– Jeg trives med å bli eldre. Det friker meg ikke ut, sier Gomez.

Se flere saker fra film- og TV-verdenen:

Read Entire Article