Raphinha holdt lekestue i Barcelonas målfest mot Valladolid

1 month ago 18

Joan Monfort / AP / NTB.Barcelonas Raphinha ble dagens mann i lørdagens kamp mot Valladolid. Foto: Joan Monfort / AP / NTB.

Den spanske fotballstorheten Barcelona har fått en drømmestart på sesongen under klubbens nye trener Hansi Flick. Lørdag ble det målfest og 7-0 mot Valladolid.

lørdag 31. august kl. 19:04

Brasilianske Raphinha ble kampens store forgrunnsfigur med tre scoringer og supplerte i tillegg med en målgivende pasning.

Det tok riktignok 20 minutter før Barcelonas stjernegalleri fant veien til nettmaskene for første gang, men deretter skjedde fort. Kun fire minutter gikk det mellom 1-0-scoringen til Raphinha og Robert Lewandowskis 2-0.

Den franske forsvarsstjernen Jules Koundé plusset på til 3-0 før pause, før publikum måtte smøre seg med tålmodighet til annen omgang før det ventet flere scoringer.

Raphinha scoret to ganger med åtte minutters mellomrom midt i omgangen, før sommerkjøpet Dani Olmo beviste hvorfor han er hentet fra tyske Leipzig.

Fem minutter før slutt satte Ferrán Torres punktum for scoringsfesten.

Publisert: 31.08.24 kl. 19:04