Prinsesse Theodora giftet seg - endelig

1 week ago 9


 GEORGE VITSARAS / EPAAT LAST: Prinsesse Theodora av Hellas ga sitt ja til Los Angeles-advokaten Matthew Kumar. Foto: GEORGE VITSARAS / EPA

Den greske prinsessen (41) fikk endelig sin amerikanske advokat, Matthew Kumar (34) - som hun har forsøkt å gifte seg med to ganger tidligere.

søndag 29. september kl. 10:57

Kortversjonen

  • Den greske prinsessen Theodora giftet seg endelig med sin amerikanske forlovede, advokat Matthew Kumar.
  • Bryllupet fant sted i Athen etter å ha blitt utsatt to ganger.
  • Seremonien ble holdt i Metropolitan Cathedral, der Theodoras foreldre giftet seg i 1964.

Lørdag ga paret hverandre endelig sitt ja. Theodora, datteren til avdøde kong Konstantin og dronning Anne-Marie, giftet seg med sin amerikanske forlovede i en gresk-ortodoks bryllupsseremoni i Athen, Hellas.

41-åringen kunngjorde sin forlovelse med Los Angeles-advokaten i november 2018.

Bryllupet deres har blitt utsatt to ganger – først i 2020 på grunn av coronapandemien, og igjen etter faren til Theodora døde i januar 2023, 82 år gammel. Det var i 2016 at paret begynte å legge ut bilder av hverandre i sosiale medier, og to år senere var de forlovet.

 Alkis Konstantinidis / ReutersFoto: Alkis Konstantinidis / Reuters

– Parets ønske om å ha bryllupet sitt i Athen gjenspeiler deres kjærlighet til Hellas, de sterke båndene de har med landet og deres ønske om å dele gresk kultur, gjestfrihet og identitet med gjestene sine, står det i en offisiell uttalelse, ifølge Hello Magazine.

Til tross for at kongehuset i Hellas formelt gikk i oppløsning på midten av 1970-tallet, har den greske kongefamilien beholdt sine kongelige titler.

Blondekjole med perler

Bruden smilte fra øre til øre både før og etter seremonien, skriver Hello.

Hun var iført en hvit, gulvlang brudekjole dekket av blonder og perler. Skjørtet var stort og voluminøst i tradisjonell stil.

Sminken var naturlig, og sløret var festet til et diadem som matchet til diamantene i ørene.

 Alkis Konstantinidis / ReutersEN HJELPENDE HÅND: Brudepike prinsesse Marie-Olympia hjelper bruden med kjolen før hun går inn i kirken. Foto: Alkis Konstantinidis / Reuters

Thodoroa og Matthew ga hverandre sitt ja i Metropolitan Cathedral - den samme kirken der Theodoras foreldre ble gift 18. september 1964.

Kong Konstantin og dronning Anne-Marie delte nesten 60 års ekteskap og fem barn - prinsesse Alexia, kronprins Pavlos , Prins Nikolaos, Prinsesse Theodora og Prins Philippos — før kongens død.

 GEORGE VITSARAS / EPARETT FØR: Prinsessen ble ført opp kirketrappen av kronprins Pavlos. Foto: GEORGE VITSARAS / EPA

Matchende kjoler

Det var brudens brødre, kronprins Pavlos (57) og prins Phillipos (38) som var forlovere, sammen med kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantals andre sønn, prins Achilleas-Andreas.

 Alkis Konstantinidis / ReutersSOCIALITE: Maria-Olympia er et kjent fjes i mote- og modellbransjen. Hun er datter av Marie-Chantal og Pavlos. Foto: Alkis Konstantinidis / Reuters

Prinsesse Maria-Olympia, Pavlos og Marie-Chantals datter, og prinsesse Alexias eldste datter, Arrietta Morales de Grecia, var brudepiker. De matchende lilla kjolene var i et silkeaktig stoff og hadde kort arm.

Olympia har tildigere jobbet som modell og er en kjent skikkelse i motebransjens kretser.

 GEORGE VITSARAS / EPAKRONPRINSESSE: Kronprinsessen av Hellas, Marie-Chantal hadde på seg en ferskenfarget kjole med høy hals og innsving i livet. Her omringes av sine fire sønner, Konstantin-Alexios, Achileas Andreas, Odysseas Kimon og Aristides Stavros. Foto: GEORGE VITSARAS / EPA
 Alkis Konstantinidis / ReutersTidligere dronning Sofia av Spania, prinsesse Benedikte av Danmark, kronprins Alexander av Serbia og kronprinsesse Katherine av Serbia står sammen etter bryllupsseremonien. Foto: Alkis Konstantinidis / Reuters

I forkant av bryllupet holdt brudeparet en intim feiring fredag ​​kveld på det bysantinske museet. Gjestene var blant andre kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantal.

Og den kommende bruden gikk for en midikjole med stor sløyfe bak.

Det nygifte parets mottakelse ble holdt på One & Only Aesthesis Hotel, som har en spesiell betydning for bruden, skriver Hello Magazine. Hotellet pleide å være nattklubben The Stars, som er der tanten hennes, dronning Sofia, hadde bryllupsmottakelse da hun giftet seg med Spanias kong Juan Carlos.

Publisert: 29.09.24 kl. 10:57

Relaterte emner

Read Entire Article