Prinsesse Märtha Louise og Durek Verretts bryllup: – Ikke mulig å tallfeste kostnadene

4 months ago 35


Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett skal gifte seg i sommer i Geiranger i Møre og Romsdal.

Møre og Romsdal politidistrikt har torsdag sendt ut pressemelding om politiets rolle i forbindelse med bryllupet 31. august.

Kostnader rundt politiets oppdrag dekkes av politidistriktet selv. Sikkerhet utover politiets ressurser blir eventuelt dekket av arrangør, skriver de i en pressemelding.

På bakgrunn av at dette er et ekstraordinært oppdrag for politiet, har Møre og Romsdal politidistrikt stilt spørsmålet til Politidirektoratet om en sentral finansiering av politiets oppdrag er mulig.

– Det er ikke mulig å tallfeste kostnadene rundt politiets oppdrag da vi ikke vet omfanget av dette ennå, sier Kenneth Sætre i pressemeldingen.

Hotel Union i Geiranger, der prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett planlegger å feire bryllup 31. august 2024. Foto: Paul Kleiven / NTB

I april gikk de ut på Instagram med følgende beskjed: De vil ikke snakke med pressen før bryllupet i Geiranger i sommer.

Presseboikotten har skapt reaksjoner. Det har også skapt usikkerhet knyttet til åpenheten rundt det kommende bryllupet.

Onsdag fortalte prinsesse Märtha Louise litt om planene i podkasten HeartSmart Conversations Podme.

– Det kommer nok en del overraskelser for folk, fordi vi har valgt å gjøre det akkurat sånn som vi vil ha det. Han er jo amerikansk og jeg er jo norsk, sa hun i episoden.

VG møtte prinsesse Märtha Louise på Elle-gallaen og tok en prat om bryllupet til henne og Durek Verrett:

Read Entire Article