Nyhet for E24-abonnenter

5 months ago 40


Et lite vindpust fra den store verden hver søndag ettermiddag.

 Hver søndag vil E24 publisere en kommentar fra en internasjonal stemme. Bildet er av professor Joseph Stiglitz, tidligere vinner av Alfred Nobels minnepris i økonomi. Bildet er tatt på et møte i World Economic Forum. Foto: STRINGER/MEXICO / Reuters / NTB

Publisert: Publisert:

Nå nettopp

E24 er i god driv for tiden.

Ved siden av vår daglige dekning av næringsliv, børs og finans, har vi gjennom fjoråret og i år satt dagsorden med flere store saker. Blant annet Erna Solbergs aksjesak og Stein Lier Hansens pengebruk.

Vi ser på lesertallene at folk setter pris på avisen, men vi skal fortsette å utvikle oss for å bli enda bedre.

Gjennom flere år har E24 bygget opp analyse- og kommentarstoffet.

Satsingen vår på karriere og ledelse inkluderer den populære spalten Helt sjef hvor profilerte ledere som DNB-sjef Kjerstin Braathen og Geir Aker, kjent som Fenriken i Kompani Lauritzen, skriver om ledelse og arbeidsliv.

På børssiden gir en kompetent stokk av spaltister fra noen av Norges fremste miljøer, analyser og meninger om hva som skjer i økonomiens verden.

Under vignetten E24-spaltist skriver blant andre Ferd-eier Johan Andresen, utenriksminister Espen Barth Eide, teknologigründer Sophia Adampour og politiker Ine Marie Eriksen Søreide. Pluss to spaltister som rapporterer om hva som beveger seg i EU, fra hjertet av Europa, Brussel

Denne uken kommer et nytt tilskudd. Et lite vindpust fra den store verden, om man kan si det slik.

Hver søndag ettermiddag fremover vil E24 publisere en spalte fra en internasjonal profil.

Det er et samarbeid med organisasjonen Project Syndicate som distribuerer meningsstoff til over 500 samarbeidsaviser i 156 land.

Spaltene du kan lese i E24 fremover, finner du bare hos oss. Og de er kun tilgjengelig for abonnenter.

Blant navnene i «stallen» til Project Syndicate finner vi blant andre økonomen Kenneth Rogoff, historikeren Ian Buruma, vinner av Nobels minnepris i økonomi, Joseph Stiglitz og tidligere utenriksminister Carl Bildt. Samt andre interessante stemmer fra både Europa, Asia og Afrika.

Hver søndag får du et nytt bidrag om økonomi, utenrikspolitikk eller teknologi.

God lesing!

Torbjørn Røe Isaksen, samfunnsredaktør

Foto: Jørgen Braastad / VG / NTB
Read Entire Article