NRK: Næringstopp siktet for snikfilming under Arendalsuka

1 month ago 14


En leder i en næringslivssorganisasjon er siktet for seksuelt krenkende adferd etter å ha snikfilmet på et bad under Arendalsuka.

torsdag 29. august kl. 18:10

Det melder NRK. Mannen, som skal ha en toppstilling i en norsk næringsorganisasjon, skal ha delt leilighet med én politiker, to kolleger og en journalist under Arendalsuka.

De fornærmede i saken skal ha forklart at kameraet var montert inne i en mobil høyttaler som var plassert på badet, skriver NRK.

VG har vært i kontakt med mannens forsvarer Alexander Nyheim Jenssen, som ikke hadde anledning til å svare. Til NRK skriver Jenssen at den siktede mannen er innstilt på å samarbeide med politiet. Han vil legge alle kortene på bordet og erkjenne de faktiske forhold, skriver Jenssen til NRK.

– Min klient er først og fremst svært lei seg og skamfull over saken og ønsker å bidra til en rask, ryddig og rettferdig avklaring i rettssystemet av hensyn til de som er berørt. Han føler stor medfølelse overfor de som er berørt, og ønsker selvsagt saken ugjort. Min klient er sykmeldt og går for tiden til behandling.

Under Arendalsuka er det vanlig at organisasjoner leier leiligheter og boliger privat, fordi alle hoteller er fullbooket.

Cecilie Nakstad er bistandsadvokaten til journalisten. Hun bekrefter til NRK at mannen er siktet for «seksuelt krenkende eller annen uanstendig adferd».

Publisert: 29.08.24 kl. 18:10

Relaterte emner

Read Entire Article