Nok et priskutt for strandluksus: – For den summen hadde jeg vurdert å kjøpe selv

4 months ago 43


Luksuseiendommen har ligget ute for salg i flere år. Nå kuttes prisen med over ni millioner kroner.

Sandstrandeiendommen utenfor Tønsberg er lagt ut for salg igjen. Foto: Beleven Studios

Publisert: Publisert:

Nå nettopp

– Siden den fortsatt ikke er solgt, har vi ikke truffet på pris, sier Dag-Rune Kristiansen, eiendomsmegler og daglig leder i Beléven, til E24.

Han snakker om strandeiendommen i Kalvetangveien på Nøtterøy utenfor Tønsberg, som nok en gang er lagt ut for salg. Prisen på eiendommen er kuttet flere ganger, fra en verditakst på 75 millioner kroner, via både 69, 62 og 59 millioner.

Nå ligger den ute for 49,9 millioner kroner.

Les på E24+

Milliardær savner Torshov-gårdene, selger vestkantluksus

Og nå har megler Kristiansen troen på salg.

– For den summen her hadde jeg vurdert å kjøpe den selv, hvis jeg hadde hatt lov. Så ja, nå tror jeg at den blir solgt. Jeg har allerede fått noen telefoner i dag, så jeg tror nok ikke denne ligger ute om en måned, sier han.

Eiendommen i Kalvetangveien beskrives som «en perle». Foto: Beléven Studios

«Herskapelig eiendom»

Eiendommen eies av båtimportørene Christin Svartskuren Sundal og beskrives i Finn-annonsen som en «herskapelig eiendom med egen sandstrand, bryggeanlegg og innendørs svømmebasseng».

Videre står det at eiendommen kommer med «stort bryggeanlegg, egen strand gjestehus/næring, basseng og solrike uteområder» og har primærrom på mer enn 700 kvm.

Sundal kjøpte eiendommen i 2007 for 45 millioner kroner.

Ekteparet Christin Svartskuren Sundal og Trond Sundal tjente seg rike som importører av luksusbåtmerket Fairline, frem til de sa opp importavtalen i 2009.

Delt opp i to

Siden 2019 har ekteparet forsøkt å selge den over tre mål store strandeiendommen. Først forsøkte de å selge boligen utenom markedet til private interessenter, da med en verdivurdering på 75 millioner kroner.

I 2020 la de den ut for salg i det åpne markedet. Den gang til 69 millioner. Deretter er prisen satt ned en rekke ganger.

I tillegg har det vært forsøkt å dele opp eiendommen og selge hver for seg.

Den gang ble det 630 kvadratmeter store hovedhuset lagt ut til en prisantydning på 42 millioner kroner, mens det andre, mindre huset ble priset til 17 millioner. Heller ikke det endte i salg.

– Det er interesse for den og det har det vært hele tiden, men konkrete bud har uteblitt i denne omgang. Og det er nå sånn at det en bolig blir solgt for, er det den er verdt. Det er markedet som bestemmer, sier Kristiansen, som er den fjerde megleren som har fått oppdraget med å selge luksuseiendommen.

Eiendommen har ligget ute for salg i flere år. Foto: Beléven Studios
Read Entire Article