Lady Gaga viser seg med forloveden

1 month ago 23


De har vært sammen i fire år, men det er første gang popstjernen (38) går på rød løper med Michael Polansky (46).

 Louisa Gouliamaki / Reuters / NTBPAR: Lady Gaga og Michael Polansky i Venezia onsdag kveld. Foto: Louisa Gouliamaki / Reuters / NTB
torsdag 5. september kl. 12:54

Derfor var paret omsvermet av fotografer da de ankom Filmfestivalen i Venezia i Italia onsdag kveld.

Lady Gaga er på plass for å promotere sin nye film, «Joker: Folie à Deux», mot Joaquin Phoenix (49) – som har premiere 4. oktober.

Gaga spaserte inn til festlighetene hånd i hånd med Polansky, direktør for Parker Foundation.

Popstjernen røpet under OL i Paris i juli at hun hadde forlovet seg med gründeren.

Ring til flere millioner

Gaga delte et romantisk bilde av seg og kjæresten på Instagram allerede i 2020. Men selv om det ikke har vært noen hemmelighet at de er sammen, har de ligget lavt i offentligheten.

 FABIO FRUSTACI / EPA / NTBKJÆRLIG: Lady Gaga klapper forloveden på kinnet foran kobbelet av pressefotografer. Foto: FABIO FRUSTACI / EPA / NTB

På førpremierefesten onsdag var Lady Gaga iført kjole fra Christian Dior, og en oppsiktsvekkende hattekreasjon fra Philip Treacy, skriver Billboard.

På sangerens venstre hånd skinte en stor diamantring. Forlovelsesringen skal ifølge Hello! ha en prislapp på over fem millioner kroner.

Flere par

Lady Gaga og Polansky er ikke de eneste som gjør rød løper-debut i Venezia. I helgen tok Brad Pitt (60) med seg sin nye flamme og poserte smilende foran pressen.

Selv om Pitt er blitt avbildet med Ines De Ramon (34) tidligere, var det første gang han viste henne så til de grader frem som på søndag.

Tilbakeblikk på åpningsseremonien under OL:

Les også

Read Entire Article