Kylie Minogue (56) på verdensturné

4 hours ago 1


Feirer karriereoppsving med sin største og mest omfattende turné på flere år.

 Doug Peters / Pa Photos / NTBSERTIFISERT IKON: Kylie Minogue kan se tilbake på ett av sine aller beste år og stikker nå ut på verdensturné. Foto: Doug Peters / Pa Photos / NTB
fredag 20. september kl. 11:34

Det australske popikonet hviler ikke lenge på laurbærene etter et år som ble ett av Kylie Minogues aller beste i kjølvannet av albumet «Tension» og singlen «Padam Padam». Oppfølgeren – «Tension II» kommer allerede i oktober, og fredag kunngjorde hun at en verdensturné venter i første halvdel av 2025.

I første omgang skal hun turnere i Australia, Asia og Storbritannia, men det er ventet at hun utvider turneen til resten av Europa på høstparten.

Les også: Kylie Minogue er forlovet

– Jeg kan knapt vente med å dele vakre og ville øyeblikk med fans over hele verden og feire «Tension»-æraen og mer til, sier Kylie Minogue i en uttalelse, gjengitt blant annet av The Independent.

Kylie Minogue kan se tilbake på en karriere som har strakt seg over 35 år, 80 millioner solgte plater og en rekke førsteplasser verden over. I 2020 ble hun den første kvinnelige artisten som gikk til topps på den britiske hitlisten i fem tiår på rad – fra 1980-tallet til 2020-tallet.

På singlelisten har hun også hatt Topp Ti-hits i de samme tiårene i Storbritannia. Bare Cher, Lulu og Diana Ross har klart det samme av kvinnelige artister.

Les også: Ukens låter: Troye Sivan, Kylie Minogue og Kim Petras

Tidligere i år vant Kylie Minogue både en Grammy – Best Pop Dance Recording – og en ARIA Award (hjemlandet Australias versjon av Grammy) for «Padam Padam».

Samtidig mottok hun en Global Icon Award under Brit Awards og en Billboard Women In Music Icon Award. Alt dette mens hun i våres var opptatt med en konsertrekke på The Venetian i Las Vegas.

I 2025 skal altså Kylie Minogue forsøke å seile videre på triumfferden som 2024 har vært.

Read Entire Article