Klopp ut mot rivalene i tårevåt avskjed: – Hadde ikke overlevd

4 months ago 35


TAKKET AV: Jürgen Klopp vinket farvel til fansen for siste gang i på M6S Bank Arena tirsdag kveld. Foto: Peter Byrne / Pa Photos / NTB

Liverpool tok et siste farvel med Jürgen Klopp og feiret tyskerens ni år i klubben.

onsdag 29. mai kl. 09:38

Men før det virkelig ble følelsesladet tok den avgåtte Liverpool-sjefen seg tid til å rette kritikk mot Manchester United og Chelsea en siste gang.

Foran 11.000 fans i en utsolgt arena i byen deltok Klopp på en spørrerunde der han blant annet fikk spørsmål om de tre klubbene.

– Vi skal virkelig være glade for at vi har dem (eierne våre) og ikke de som kjøpte London-klubben. Jeg hadde ikke overlevd et år i Liverpool med de som eiere, sa Klopp og refererte til at Mauricio Pochettino er ferdig i Chelsea.

Chelsea avsluttet sesongen sterkt med fem strake seiere og sikret 6. plass som gir Conference League-spill.

– Endelig spiller Chelsea fotball som gjør at folk tenker at de er tilbake, og så sparker de manageren uansett, fortsetter han.

  • Klopp måtte ta til tårene av fansens hyllest:

56-åringen hadde mer på hjertet også om Manchester United, og spesielt håndteringen av Jadon Sancho.

– Hvis hele verden mister troen på en spiller så må manageren stå bak ham. Man kan ikke bare nøye seg med at «han er ubrukelig», og gjøre som andre klubber har gjort – kjøpe en spiller for 80 millioner pund og så sende ham på lån.

Etter spørsmålsrunden ventet en hyllest av tyskeren da han fikk se tilbake på de beste øyeblikkene fra tiden som manager for Liverpool. Da fansen begynte å synge tok følelsene overhånd.

Read Entire Article