Kilder til New York Times: – Trenger mer søvn

2 days ago 9


PRESS: presset har økt mot president Joe Biden etter hans opptreden i presidentdebatten mot Trump i forrige uke. Foto: Gerald Herbert / AP / NTB

Ifølge storavisen har den amerikanske presidenten fortalt at han må sove mer og jobbe mindre på natten.

torsdag 4. juli kl. 21:09

Det er New York Times som i kveld kan fortelle flere detaljer fra møtet med de demokratiske guvernørene. De viser til flere kilder for utsagnene.

Natt til torsdag møtte Biden demokratiske guvernører for å overbevise dem om at han bør fortsette.

Ifølge to personer som deltok i møtet skal Biden ha sagt at han trenger å få mer søvn og jobbe færre timer, samt å begrense hendelser og jobb etter klokken 20.00.

Det sier to personer som deltok på møtet til avisen.

Etter at guvernør Josh Green fra Hawaii, en lege, stilte Mr. Biden spørsmål om statusen til hans helse, svarte Biden at helsen hans var fin, skriver storavisen:

«Det er bare hjernen min», la han til, ifølge tre personer som er kjent med det som skjedde – en bemerkning som noen i rommet tok som en spøk, men minst en guvernør tok det på alvor og ble forundret over svaret, ifølge New York Times.

81-åringens opptreden i forrige ukes presidentdebatt har vekket sterk bekymring i demokratenes rekker, og stadig flere har bedt om at Biden trekker seg fra valgkampen.

MYE OMTALT: Debatten har vært mye omtalt og skapt sterke reaksjoner verden over. Foto: Gerald Herbert / AP / NTB

I et ferskt intervju med radioverten Earl Ingram erkjente Joe Biden, som tidligere har sagt at han nesten sovnet på scenen, at han tabbet seg ut.

– Jeg hadde en dårlig kveld. Faktum er, du vet, det var ... Jeg rotet det til, jeg begikk en feil, sier han i en smakebit av intervjuet som er gjengitt av CNN.

Publisert: 04.07.24 kl. 21:09

Relaterte emner

Read Entire Article