Khloé Kardashian: – Trenger mer rom for meg selv

4 months ago 30


PÅKJENNING: Khloé Kardashian opplever at det siste tiåret har vært en stor belastning. Men med Tristan helt ute av livet hennes, håper hun å kunne hente seg inn Foto: AP

Khloé Kardashian er lettet over at eksen Tristan Thompson igjen skal spille for Cleveland Cavaliers – og dermed flytter fra Los Angeles.

  • Bilde av Jørn Pettersen
torsdag 23. mai kl. 08:59

– Jeg trenger mer rom for meg selv, sier hun.

Det kommer frem i premieren på sesong fem av «The Kardashians», ifølge People.

I første episode av den nye sesongen møter Khloé Tristan mens han holder på å pakke for å flytte fra Los Angeles til Cleveland.

– Du er som en fugl som forlater redet – og jeg håper ikke du kommer tilbake på en stund, fleiper Khloé for åpent kamera.

Kardashian og Thompson ble kjærester i 2016. De fikk datteren True i 2018. Det tidligere paret slo opp i 2021 før de ble sammen igjen til Kardashian slo opp igjen med idrettsstjernen i januar i år.

I august 2022 fikk de en sønn sammen, men babyen er båret frem av en surrogatmor.

På tross av gjentatt utroskap mot Kardashian, som Tristan har innrømmet og beklaget, har det tidligere paret bevart et vennskap.

I første episode av den nye sesongen av «The Kardashians» sier hun imidlertid at hun har opplevd de siste tiåret som en påkjenning.

– Jeg vet ikke om traumatisk er et litt for «stort» ord å bruke. Men jeg har ikke hatt så mye tid til å hente meg inn. Men når Tristan nå flytter, håper jeg å få mer tid og overskudd til meg selv, sier Khloé Kardashian.

Read Entire Article