Kate Winslet avslører detaljer bak ikonisk «Titanic»-scene

1 week ago 7


 20th Century Fox/Shutterstock editorialSelv snart 30 år etter premieren i 1997 er denne scenen fra «Titanic» et kulturelt fenomen. Foto: 20th Century Fox/Shutterstock editorial

Vannet var bare midjehøyt da Leonardo DiCaprio lot henne flyte på døren, forteller skuespilleren.

onsdag 25. september kl. 09:03

Kate Winslet (48) har avslørt nye detaljer om innspillingen av den berømte dørscenen i filmen «Titanic» fra 1997, skriver People Magazine.

Bilde av Kate WinsletKate Winslet

Den ikoniske scenen, der Jack (Leonardo DiCaprio (49)) fryser i hjel i vannet mens Rose (Winslet) overlever på en flytende dør, har vært gjenstand for debatt i årevis.

Mange fans har lurt på om det egentlig var plass til begge karakterene på døren.

Les også: «Titanic»-døren solgt for nær 8 millioner kroner

Winslet sa spøkefullt under et arrangement i New York at DiCaprio sannsynligvis har fått posttraumatisk stress av å bli spurt om denne scenen så mange ganger.

Under arrangementet lettet 48-åringen på sløret om innspillingen av scenen – vannet i tanken var ikke i nærheten av så dypt som det ser ut på film.

– Det var en ganske klein vanntank, vannet var bare midjehøyt, sa Winslet ifølge People.

 HAL GARB / AFP / NTBDEN GANG DA: Kate Winslet, regissør James Cameron og Leonardo DiCaprio da Cameron vant pris for beste regissør og beste film for «Titanic» i 1998. Foto: HAL GARB / AFP / NTB

– Jeg er redd for å si det, men Leo knelte, fortalte Winslet.

Skuespilleren avslørte også at det var enkelt for henne å gå ut av tanken for å gå på toalettet under innspillingen.

– Jeg kunne bare reise meg opp, gå av døren, gå til kanten av tanken, omtrent 20 fot unna, og bokstavelig talt bare svinge beinet over og klatre opp, og komme tilbake på døren igjen, forklarte hun.

Hva tenker du?Var det plass til Jack på døren?aJa, masse plass!bNei, døren hadde ikke tålt detcDe skulle prøvd mer uansett

Winslet spøkte med at regissør James Cameron kanskje kommer til å ringe henne for å ha avslørt hemmeligheter fra innspillingen.

Avsløringene kom under et arrangement for å promotere Winslets kommende film «Lee», som har premiere 27. september.

Se Blåkkbøster for mer innspillingshemmeligheter:

Read Entire Article