Joe Jonas og Sophie Turner skilt

4 weeks ago 9


Skilsmissedokumentene ble signert fredag.

 Evan Agostini / AP / NTBParet på rød løper i mars 2023. Foto: Evan Agostini / AP / NTB
onsdag 11. september kl. 10:15

En dommer i Miami-Dade County har erklært Joe Jonas (35) og Sophie Turner (28) skilt, melder AP.

Dommeren godkjente fredag den konfidensielle skilsmisseavtalen som paret har inngått, ett år etter at Jonas-Brothers-sangeren søkte om å avslutte ekteskapet med «Game of Thrones»-skuespilleren, melder nyhetsbyrået.

Skilsmissen markerer slutten på et fem år langt ekteskap. Ifølge rettsdokumentene har paret blitt enige om fordeling av eiendeler, ektefellebidrag og foreldrerett for deres to døtre på 4 og 2 år.

Dommer Gina Beovides erklærte at ekteskapet var over og at parets avtale, spesielt foreldreplanene, var til det beste for familien, skriver AP.

Les også: Sophie Turner (27) saksøker Joe Jonas (34)

Det var i begynnelsen av september i fjor det ble kjent at de to skulle skilles etter fire års ekteskap. Ifølge TMZ ble Sophie Turner kjent med at ektemannen hadde søkt om skilsmisse gjennom media.

Romanseryktene mellom de to begynte å svirre 2016, og året etter bekreftet stjernene at de hadde forlovet seg. De giftet seg i et kapell i Las Vegas i 2019.

Les også: TMZ: Joe Jonas og Sophie Turner nærmer seg enighet om skilsmisseavtale

Skilsmisseprosessen startet turbulent da Turner saksøkte Jonas for å få utlevert døtrenes pass, slik at de kunne bli med henne til England.

I januar ble barnefordelingskampen droppet, noe som tydet på at paret var på vei mot et forlik.

35 år gamle Joe Jonas ble kjent gjennom popgruppen Jonas Brothers, mens 28 år gamle Sophie Turner er mest kjent for rollen som Sansa Stark i HBO-serien «Game of Thrones». Paret møttes via Instagram i 2016 og giftet seg i Las Vegas i 2019.

Read Entire Article