Her følger kamerateam Märtha og Durek uken før bryllupet

1 month ago 44


Det kommende ekteparet tilbringer lørdagskvelden på ærverdige Grand Hotel med et kamerateam.

Foto: VG-tipser
lørdag 24. august kl. 21:33

Denne uken ble det kjent at prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett får sin egen Netflix-dokumentarserie. Det er den kjente Netflix-regissøren Rebecca Chaiklin som står bak dokumentaren.

Samtidig ble det også kjent at bilderettighetene til bryllupet deres i Geiranger 31. august er solgt til det britiske gigantmagasinet «Hello!». Salget av rettighetene har vakt sterke reaksjoner.

Reservert seg

Kongshusets medlemmer har imidlertid reservert seg mot å la seg filme og fotografere av mediene som har fått eksklusiv tilgang til bryllupet.

Lørdag kveld sitter prinsessen og Verrett i baren på Grand Hotel på Karl Johan i Oslo. Bildene VG har fått tilsendt av en tipser viser at et kamerateam følger paret.

VG har også observert paret.

Grand Hotel lørdag kveld. Foto: Stine G. Hansen / VG

Prinsessens manager Carina Scheele Carlsen ønsker ikke ønsker å kommentere saken.

Simon Eriksen Valvik, som er manager for bryllupet, sier følgende til VG:

– Jeg kjenner til at det er flere innspillinger men jeg kan ikke kommentere noe på det, sier han.

Les også: «Blir et komplett kaos»

Märtha og Durek har den siste tiden blitt observert med et kamerateam både på rød løper på ELLE-fest, under et bryllupsforberedende Geiranger-besøk og på båttur i Oslofjorden.

Teamet som har fotfulgt Märtha Louise og hennes amerikanske forlovede skal være en fotograf og en lydtekniker som tidligere har jobbet med filmer og dokumentarer for Netflix, HBO og Prime Video, skriver statskanalen. Det er ikke kjent for VG om det er disse som var med paret på Grand Hotel lørdag.

Vil ikke svare

Så langt har prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett vært hemmelighetsfulle når de har fått spørsmål om teamet som følger dem, har NRK tidligere skrevet.

– Interessant, er det ikke? responderte prinsesse Märtha Louise til TV 2 på Elle-festen i juni.

På direkte spørsmål fra TV 2 om det var Netflix, svarte prinsessen:

– Du må vente og se.

Dette bildet fra 3. august viser paret med et kamerateam ved Tjuvholmen i Oslo. Foto: PhotoRunner / PhotoRunner

Selv om Hello! Magazine og Netflix har fått eksklusiv tilgang til bryllupet, har TV2 og NRK fått delvis tillatelse til å filme med drone i Geiranger under bryllupet. Det har VG tidligere omtalt at prinsessens manager har reagert på, og kalt «helt uforståelig».

Read Entire Article