Grealish forsvarer kameraten Haaland mot «respektløs» kritikk

4 months ago 41


GODE KAMERATER: Erling Braut Haaland og Jack Grealish fant tonen umiddelbart da nordmannen kom til Manchester for to år siden. Foto: DARREN STAPLES / AFP / NTB

27 Premier League-scoringer var kanskje ikke nok for alle kritikere, men Jack Grealish (28) mener Erling Braut Haaland (23) ikke får nok respekt for årets sesong.

  • Bilde av Jens Friberg
torsdag 23. mai kl. 13:45

Kortversjonen

  • Jack Grealish forsvarer Erling Haaland på Talksports morgensending, mener kritikken er respektløs
  • Haaland scoret 27 mål i Premier League og vant sin andre gullstøvel på rad
  • Grealish mener Haalands bidrag, både på og utenfor banen, er viktig for laget

– Er du overrasket over den latterlige kritikken han har fått denne sesongen? spør Talksports radiovert og tidligere Aston Villa-spiller Gabby Agbonlahor.

– Det er litt respektløst, det er som om det ikke er bra. Det er utrolig, han er der hver gang ballen er i boksen. Jeg kan ikke snakke godt nok om ham, sier Jack Grealish på radiokanalen Talksports morgensending torsdag.

27 scoringer i Premier League og gullstøvelen for andre år på rad til tross: Erling Braut Haaland (23) har fått tidvis krass kritikk gjennom den nylig avsluttede Premier League-sesongen.

Spesielt på grunn av grunnspillet, men også for bidragene foran mål.

Jack Grealish – god kamerat av Haaland – vil ikke ha noe av det.

– Han er bare utrolig, han er en morder (foran mål).

Manager Pep Guardiola har også forsvart Haaland en rekke ganger denne våren. Og Grealish trekker frem Haalands egenskaper utenfor banen:

– Vi kommer veldig godt overens, han er en super fyr og så bra å ha i garderoben. Jeg har aldri sett noen ha den arbeidsmoralen, det er alle de små tingene han gjør i hverdagen. Jeg har aldri sett lignende.

Til helgen venter FA-cupfinalen mot Manchester United klokken 16.00 lørdag.

Skulle City vinne den, vil de bli første lag som vinner en hjemlig «The Double» to sesonger på rad.

Read Entire Article