Fredrik Solvang vil ha kronprinsparet til «Debatten»

5 days ago 4


 Thomas Traasdahl / Ritzau Scanpix / NTBTV-FJES: Fredrik Solvang leder «Debatten». Foto: Thomas Traasdahl / Ritzau Scanpix / NTB

«Debatten»-programlederen ønsker å snakke med kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon om bråket rundt Marius Borg Høiby.

tirsdag 1. oktober kl. 10:00

Kronprinsparet og kongefamilien for øvrig har gjort det klart at de ikke ønsker å uttale seg – i hvert fall ikke ennå – om voldssiktelsen mot Marius Borg Høiby (27), og alt som har fått spalteplass de siste ukene.

Fredrik Solvang (47) er blant dem som gjerne tar en prat med kronprinsesse Mette-Marit (51) og kronprins Haakon (51) om situasjonen rundt kronprinsessens sønn.

Det gjorde han klart da han snakket med Nettavisen under den årlige Bowling Celebrity Invitational mandag. På spørsmål om hvem han gjerne skulle hatt som gjester i studio, svarte han:

– Akkurat nå hadde det vært greit om kronprinsparet kom. Vi har mye å snakke om.

Hva tenker du?Synes du kronprinsparet bør stille opp i «Debatten?aJa, det er på sin plassbNei, det bør de få slippecDette mener jeg absolutt ingenting om

Solvang skal videre ha uttalt at han helst ser at både kronprinsessen og kronprinsen i så fall hadde stilt, men at det også er greit om bare én av dem takker ja til invitasjonen.

VG har rettet en henvendelse til Slottet, via kommunikasjonssjef Guri Ofstad Varpe, om hvor realistisk det er at «Debatten»-programlederen får ønsket oppfylt – men har ikke fått svar.

Kronprinsparet har møtt pressen ved flere anledninger de siste ukene, men har konsekvent unngått å svare på spørsmål om Marius:

– Vi synes ikke det er riktig på nåværende tidspunkt å si så mye mer om saken, sa kronprins Haakon da han i Trøndelag i forrige måned ble konfrontert med at kronprinsparet aldri svarer på spørsmål om saken.

Kronprinsessen fikk samtidig spørsmål om at flere kritiserer at hun ikke svarer på spørsmål om sønnen.

– Den kritikken står jeg godt i, lød svaret.

Read Entire Article