Formel 2: Hauger på solid 4.-plass i Monza-kvalifisering

1 month ago 21


 Luca Bruno / AP / NTBDennis Hauger avbildet i Monaco tidligere i år. Foto: Luca Bruno / AP / NTB

Dennis Hauger var blant de raskeste i Formel 2-kvalifiseringen på Monza-banen i Italia. Han hadde kun tre førere foran seg.

fredag 30. august kl. 17:18

Resultatet gir Aurskog-mannen et godt utgangspunkt foran søndagens hovedløp. Der kjører han fra fjerde beste startposisjon, mens han starter lørdagens sprint på 7.-plass.

Zane Malone gjorde den kjappeste rundetiden i kvalifiseringen.

To ganger ble løpet avbrutt som følge av førerfeil. Verst gikk det for Gabriel Bortoleto, som ble dratt av og måtte gi opp med drøyt tolv minutter igjen. Brasilianeren er nummer to i sammendraget og fikk en elendig start på F2-helgen i Italia.

På tampen var det hektisk for store deler av feltet. Bare åtte førere hadde rukket å sette en rundetid før den siste avbrytelsen, og Hauger var blant dem.

I midtuken ble det kjent at Haugers lagkamerat Franco Colapinto stepper opp til Formel 1 som erstatter for Logan Sargeant i Williams-laget ut sesongen.

Etter helgens kjøring gjenstår det tre VM-runder. Om to uker inntar Formel 2-feltet Baku i Aserbajdsjan, mens sesongen avsluttes i Midtøsten med løp i Qatar og Abu Dhabi.

Publisert: 30.08.24 kl. 17:18Oppdatert: 30.08.24 kl. 17:18

Relaterte emner

Read Entire Article