Far beordret sønn til å drepe rapper: Dømt til 31 års fengsel

2 weeks ago 5


 Owen Sweeney / AP / NTB Foto: Owen Sweeney / AP / NTB

42-åringen sendte sin 17 år gamle sønn for å rane og drepe rapperen PnB Rock.

tirsdag 24. september kl. 08:24

To år etter at rapperen PnB Rock ble skutt og drept mens han spiste lunsj med kjæresten sin på en restaurant i Los Angeles, er faren som instruerte sin mindreårige sønn til å begå drapet dømt til lang fengselsstraff. Det skriver ABC News.

Mandag 23. september ble han dømt til 31 års fengsel, melder Los Angeles County District Attorney's Office.

Ifølge påtalemyndigheten ble han den 7. august funnet skyldig i drap og blant annet to tilfeller av ran.

Hans sønn, som var 17 år på drapstidspunktet, er siktet for drap og venter på en vurdering av sin mentale tilstand. Sønnen er nå 19 år og sitter i ungdomsfengsel.

Ifølge påtalemyndigheten gikk 17-åringen inn på restauranten Roscoe's Chicken & Waffles i Sør-Los Angeles og skjøt den Philadelphia-fødte hipp-hop-stjernen, hvis egentlige navn var Rakim Allen. Drapet skjedde mens Allen spiste sammen med moren til sin 4 år gamle datter.

– Jeg vil uttrykke min dypeste medfølelse til Rakim Allens familie, venner og fans, sa statsadvokat George Gascón i en uttalelse.

– Hans liv ble avkortet av en voldshandling ingen familie burde måtte utholde.

To andre personer er også dømt i saken. En annen mann ble dømt til 12 års fengsel for blant annet to tilfeller av ran. 42-åringens kone erklærte seg skyldig i medvirkning og venter på å bli dømt 16. januar.

– I dag har rettferdigheten seiret med dommen mot to menn for det tragiske og meningsløse drapet på Rakim Hasheem Allen, også kjent for mange som den talentfulle rapartisten PnB Rock, uttalte statsadvokat George Gascón i en pressemelding.

Rapperen PnB Rocks mor, Deannea Allen, reiste fra hjembyen Philadelphia for å gi en uttalelse i retten.

– Jeg forstår ikke hvordan en forelder direkte kan sette barnet sitt i fare. Jeg klarer bare ikke å begripe det, sa hun ifølge Rolling Stone.

PnB Rock, som ble 30 år gammel, var best kjent for sin hit "Selfish" fra 2016.

Read Entire Article