Et hundeliv i skyene

4 months ago 31


Bark Air lover flyluksus for firbeinte og deres eiere.

  • Bilde av Thomas Andreassen
torsdag 23. mai kl. 09:43

Å ta med hunden på flytur kan være en stressende opplevelse. Nå lanseres verdens første jetservice for hunder. Selskapet Bark har gått sammen med et charterselskap for å tilby en luksuriøs reiseopplevelse for firbeinte.

Foto: Eduardo Munoz / Reuters

– Vi er glade for å ta erfaringene vi har lært gjennom årene for å skape en opplevelse som virkelig er fokusert på hunden, sier medgründer og administrerende direktør Matt Meeker ifølge Reuters.

Foto: Eduardo Munoz / Reuters

For en enveisbillett for én hund og én person må man ut med over 60 000 norske kroner. De to tilgjengelige rutene går fra New Yorks Westchester County Airport til enten Stansted Airport i London for 8000 dollar, eller til Van Nuys Airport i Los Angeles for 6000 dollar.

Foto: Eduardo Munoz / Reuters

Ifølge Reuters vil Bark Air ha en ventelounge fylt med godbiter og leker, rask innsjekking og et spa om bord for hundene. Flyene kan ta opptil 14 mennesker, men selskapet vil ikke selge mer enn ti billetter for å gi plass til inntil ti hunder.

Foto: Eduardo Munoz / Reuters

Passasjerene kan gå rett gjennom sikkerhetskontroll og nyte en smidig innsjekking mens de omgås andre pelskledde venner. Under flyturen serveres måltider laget av flyplassens egne kokker.

Den første flyturen skal etter planen gå denne uken.

Read Entire Article