Durek Verret: – Vi hadde bryllupet vi trengte å ha

1 month ago 8


Durek Verrett forteller at han synes bryllupsseremonien var fantastisk. Han angrer ikke på at pressen ikke fikk slippe tettere på.

søndag 1. september kl. 14:59

– Det er en kjærligshetsreise på denne fantastiske anledningen for Märthas og min kjærlighet, og det har vært fantastisk å se hvordan så mange menneskers hjerter har blitt rørt og fylt av så mye kjærlighet for oss. Det er det som er viktig for oss - å ta med folk på en kjærlighetsreise, sier Durek Verretom bryllupet.

Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett ga hverandre sitt ja i en seremoni på Vinjevollen i Geiranger lørdag.

 Mattis Sandblad / VGNYGIFT: Drek Verret møtte pressen utenfor Union Hotell søndag. Foto: Mattis Sandblad / VG

Paret solgte bilderettighetene til den britiske tabloidgiganten Hello! Magazine. For norsk presse har det vært stenge restriksjoner.

– Noen har sagt at dere burde hatt et mer åpent bryllup, og at det har vært trist for at bryllupet var så stengt for pressen. Hva sier du om det?

– Jeg tror vi hadde det bryllupet vi trengte å ha. No offence, pressen har ikke vært veldig snille med meg og Martha i de seks årene vi har vært sammen. Og jeg tror dette er noe vi ville holde veldig hellig.

Verrett forteller at det var viktig å samle venner og familie i bryllupet.

På spørsmål om bryllupsreise, sier Durek at de holder på å finne ut av det, men at han ikke vil snakke om det akkurat nå.

– Hvilken del av talen til prinsesse Märtha Louise likte du best?

– Jeg elsker alt som kommer ut av munnen på den kvinnen.

Han sier de kommer til å ha noe tid til å hvilke, etter å ha tilbragt tid med venner og kjære.

Read Entire Article