Dødelig effektive Arsenal mot fjorårets marerittmotstander – Ødegaard misset kjempesjanse

1 month ago 118


Thomas Partey (t.v.) feirer Arsenals andre scoring med lagkameratene Bukayo Saka og Martin Ødegaard. Foto: ADAM VAUGHAN / EPA / NTB

(Aston Villa – Arsenal 0–2) I fjor var Aston Villa en nøkkel til at ligagullet glapp for Arsenal. Lørdag viste Martin Ødegaard & Co. virkelig muskler.

lørdag 24. august kl. 20:33

Seks av seks poeng. Og ingen innslupne mål. Arsenal er med i år også – til ingen særlig overraskelse.

Men bortekampen her er et signal til konkurrentene.

De tapte ligatittelen til Man. City forrige sesong med to poeng. I samme sesong der Aston Villa vant både hjemme og borte mot Ødegaards Arsenal.

Martin Ødegaard hadde en kjempesjanse til å pynte på til 3–0, men sesongens første målpoeng uteblir for landslagskapteinen:

Lørdag hadde Aston Villa de største sjansene, men det var Arsenal som var effektive. Og de viste en kontroll som oser selvtillit og lagspill.

Etter at Villa hadde sløst med flere store sjanser kom det to scoringer i annenomgang fra både Leandro Trossard og Thomas Partey.

Førstnevnte scoret med sitt første touch i kampen etter drøyt tre minutter på banen.

Martin Ødegaard og Bukayo Saka kombinerte på sedvanlig vis på høyresiden. Sakas innlegg fant til slutt innbytter Leandro Trossard, som sendte ballen i lengste hjørnet.

Thomas Partey økte til 2–0 etter et skudd fra 18 meter. Keeper Emiliano Martínez sover kanskje på den i natt. Argentineren var borti ballen, men det var ikke nok kraft i hanskene.

Read Entire Article