Disse kommer til bryllupet fra Dureks nærmeste familie

1 month ago 14


SØSTER OG HALVBROR: Angelina Verrett-Byrne og Brandon Clarke, her under et møte med VG i New York tidligere i år. Foto: Thomas Nilsson / VG

Mens prinsesse Märthas familie stiller mannsterke i bryllupet på lørdag, er det bare to av Durek Verretts fire søsken som kommer til Geiranger.

onsdag 28. august kl. 14:39

Gjestelisten er ikke offentliggjort, men det som er bekreftet, er at Dureks søster Angelina Verrett-Byrne (50), hennes ektemann Mike og deres sønn Lukas og datter Alexandria, er på plass.

Dureks halvbror Brandon Clarke (42) kommer sammen med sin kone Kim.

Maggie Alava, som Durek omtaler som sin niese, og som er hans stylist, er på plass i Norge med ektemannen Brian Marks og deres datter Ava.

Til sammenligning kommer disse fra prinsesse Märthas familie: Kong Harald (87), dronning Sonja (87), kronprins Haakon (51) og kronprinsesse Mette-Marit (51), prinsesse Ingrid Alexandra (20), prins Sverre Magnus (18) og prinsesse Astrid (92).

Mamma kommer ikke

Dureks mor, Veruschka Urquhart (80), har sagt til Se og Hør at hun ikke er invitert i bryllupet. Hun gikk hardt ut mot sønnen i ukebladet i fjor.

– Jeg vil advare alle nordmenn mot min egen sønn, sa hun blant annet i intervjuet.

Det fikk Angelina Verrett-Byrne til blant annet å si dette i et intervju med VG i april.

– Vi ber Se og Hør om å la familien vår være i fred.

BRYLLUPSKLARE: Onsdag reiser prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett til Geiranger og storslått bryllup til helgen. Foto: Tore Kristiansen / VG

Dette sa hun etter å ha lest Se og Hør-redaktørens uttalelser i VGs sak om at deres mor er på kontrakt med Se og Hør.

Redaktør Ulf André Andersen har tidligere uttalt at ukebladet har brukt «helt ordinære journalistiske metoder» i deres dekning av Durek Verrett.

VG oppdaterer fortløpende: Siste nytt om bryllupet

Dureks far, David Verrett, døde i 2017 – 88 år gammel.

Noen fjerne slektninger er på gjestelisten. Rus Olsen og hans kone Amelia har delt i sosiale medier at de er i Oslo.

Konflikt med storesøster

En som heller ikke kommer, er storesøsteren Demetria De La Nuit (60), som nylig gikk ut med en rekke anklager mot Durek, omtalt av blant andre TV 2.

Hun forteller at selv om hun har holdt lav profil i fire år, ser hun seg nå nødt til å uttale seg fordi hun mener broren har fortalt usannheter om henne og familien i sosiale medier.

– Durek, først av alt, jeg vil ikke ha noe med deg å gjøre. Jeg er flau, men du blander meg inn i det. Jeg har ligget lavt i fire år, jeg har ikke sagt noe, fram til du begynte å si løgner om meg på sosiale medier, har hun uttalt i sine kanaler i sosiale medier.

Åpent brev til kongen

I en video på TikTok, hvor hun for øvrig har nærmere 200.000 følgere, hevder hun blant annet at Durek (49) og Märtha (52) truer med å saksøke henne for flere millioner dollar, dersom de ikke oppfyller hans påståtte krav.

Striden dreier seg om hva Dureks familie angivelig skal få lov til å uttale seg offentlig om, og ikke. De La Nuit er i tillegg opprørt over at Märtha signerer med sin prinsessetittel, i det angivelige kravet, og beskriver det som maktbruk.

Onsdag gikk Demetria De La Nui ut og leste opp et åpent brev til kong Harald, der hun ber ham om å hjelpe og om å gripe inn.

– Jeg ber ydmykt om din veiledning, sier hun blant annet.

VG har forsøkt å få en kommentar fra Demetria De La Nuit, men hun vil ikke uttale seg til VG.

VG har også rettet en henvendelse til Slottet om De la Nuits utspill.

Märtha og Dureks bryllup

Les også

Read Entire Article