Courteney Cox: Får ofte «besøk» av Matthew Perry

4 months ago 47


KONTAKT MED FLERE DØDE: Det er ikke bare Matthew jeg har kontakt med. Det samme gjelder min mor og min far, sier Courteney Cox Foto: Richard Shotwell / AP / NTB

«Friends»-stjernen Courteney Cox forteller i et TV-intervju at hun hun tror på en «etter-livet-kontakt»

  • Bilde av Jørn Pettersen
mandag 20. mai kl. 21:05

– Jeg føler at han stadig vekk er rundt meg, sier Courteney Cox til CBS Sunday Morning.

Det var nettstedet ET som først omtalte denne saken. I TV-intervjuet forteller hun at hun ofte kjenner på Matthew Perrys nærvær og tilstedeværelse.

– Jeg tror på en «etter-livet-kontakt». Det er ikke bare Matthew jeg har kontakt med. Det samme gjelder min mor og min far, sier Courteney Cox videre.

Courteney Cox, spilte «Monica Geller» og var Matthew Perrys, eller rettere sagt «Chandler Bing», sin kjæreste i flere sesonger av «Friends».

FRIENDS: Den gang da: Matt Le Blanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Matthew Perry and Jennifer Aniston i 1998. Foto: Neil Munns / Pa Photos / NTB

Matthew Perry ble funnet død i sitt eget hjem i Los Angeles lørdag 28. oktober 2023. Han ble 54 år gammel. TMZ skrev at ambulansepersonell skal ha rykket ut på melding om hjertestans, og skuespilleren ble erklært død på stedet.

Perry døde etter «akutte effekter» av Ketamin, gikk det frem av dødsattesten den gang. Før han døde var han selv vært åpen om at han har slitt med rusavhengighet.

I 2022, i forbindelse med lanseringen av selvbiografien «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing», fortalte han om en 25 år lang kamp og flere opphold på avvenningsklinikker.

– Jeg føler at Matthew fortsatt er rundt meg, det er det ingen tvil om, slår Cox fast i intervjuet søndag.

Publisert: 20.05.24 kl. 21:05

Relaterte emner

Read Entire Article