Camilla Läckberg fikk med familien på dokusåpe-serie: – Håper seerne er nysgjerrige på oss

1 month ago 11


 Jessica Gow / TT / NTB«Alt hun rører ved, blir til gull», sier Viaplay-sjefen i Sverige om Camilla Läckberg (bildet). Foto: Jessica Gow / TT / NTB

Camilla Läckberg har skrevet TV-serier. Til våren skal hun selv figurere med familien foran kamera i en ny dokusåpe.

tirsdag 3. september kl. 10:53

– Nok en kjendisfamilie, tenker dere kanskje. Men jeg tror og håper seerne er nysgjerrige på oss. Det blir mange uventede situasjoner og høy gjenkjennelse, sier Läckberg.

«Läckbergs» er tittelen på den åtte episoder lange serien, som skal sendes på Viaplay og svensk TV3 i 2025 og gi det strømmetjenesten kaller «et unikt innblikk i hele familien Läckbergs liv». Dermed føyer de seg til Osbournes, Kardashians – og landsmennene Wahlgrens.

 Magnus Ragnvid / ragnvid.com / NTBLäckberg-familien blir svensk realityserie. Foto: Magnus Ragnvid / ragnvid.com / NTB

I tillegg til krimforfatteren får seerne møte partneren Simon Sköld, barna Polly, Wille, Meja og Charlie, samt en rekke andre kjendiser fra familiens omgangskrets. Noe av serien ble filmet under Camilla Läckbergs 50-årsfest sist helg.

– Jeg er så begeistret og glad for at serien blir noe av, og at jeg fikk med hele familien på toget, sier hun i en pressemelding.

Läckberg er bestselgende krim- og barnebokforfatter, har skapt TV-serier som «Lykkeviken» og «Strandhotellet» og har tidligere vært å se i serien «Svenska Powerkvinnor».

– Mer eller mindre alt hun rører ved, blir til gull, sier innholdssjef Joakim Franke i Viaplay Group i Sverige.

Publisert: 03.09.24 kl. 10:51Oppdatert: 03.09.24 kl. 10:53

Relaterte emner

Read Entire Article