Brudd for Mia Gundersen (62): – Vi er gode venner

4 hours ago 4


 Hallgeir Vågenes / VGSKILT SOM VENNER: Mia Gundersen og Alexander Hamm. Foto: Hallgeir Vågenes / VG

Mia Gundersen bekrefter nå at forholdet tok slutt i sommer.

fredag 20. september kl. 08:23

Til TV 2 forteller Gundersen at hun etter forholdene har det fint etter bruddet. Hun har også byttet ut en tobent bestevenn med en firbent.

– Jeg har skaffet meg hund! En Staffordshire bullterrier. Jeg har hatt hund i alle år, og så bestemte jeg meg egentlig at etter at hun forrige døde, så var det bare «nei.» Men jeg hadde tenkt på det lenge. Så dukket det opp en på FOD-gården (Foreningen for omplassering av dyr, journ.anm.) til omplassering, så ble hun min. Lille Maya ble min, forteller hun til TV 2.

– Jeg har hatt det kjempekjekt med ekskjæresten, vi er gode venner.

Det var Se og Hør som i sommer første skrev om et brudd mellom Mia Gundersen (62) og Alexander Hamm (47) etter rundt to år som kjærester. Den gangen skrev Gundersen selv på sin Facebook-side at hun var i et forhold, noe hun den gangen bekreftet overfor VG.

Mia Gundersen sier til TV2 at hun «elsker menn» og har ingen planer om å stoppe datingen. I et intervju med VG i 2020 forklarte Gundersen at hun ikke manglet beilere.

– Det er helt utrolig, det er mange ganger jeg tenker for meg selv at «Er det jeg som er kresen, eller»? Men det skal man være synes jeg, det skal ikke være sånn at man tar imot bare fordi at det føles behagelig. Man skal gi seg selv den tiden, for det tar ofte tid å bearbeide et brudd.

Mia Gundersen har også fortalt til VG at hun har hatt en Tinder-konto, men at hun var «elendig til å gå på date».

Publisert: 20.09.24 kl. 08:23Oppdatert: 20.09.24 kl. 08:23

Relaterte emner

Read Entire Article