Broiler til Unity Arena

5 days ago 5


 Simen Fauske / Sky AgencyDJ-duoen Simen Auke og Mikkel Christiansen på Stavern-festivalen i 2023. Foto: Simen Fauske / Sky Agency

Dj- og produsent-duoen runder av turneen på Unity Arena på Fornebu i Bærum neste vår.

tirsdag 1. oktober kl. 09:51

1. mars 2025 blir siste anledning til å oppleve «The Beginning Tour», som Broiler har vært på veiene med i høst.

Unity Arena, tidligere kjent som Telenor Arena, er Norges største innendørs konsertarena, og rommer opp mot 20.000 publikummere.

– Dette har vært et helt sinnssykt år, og vi hadde aldri sett for oss at
«Møndarn» og «Powerbeat» skulle ta oss hele veien til Unity Arena, men her står vi og er klare for å gi fansen vårt største show hittil, lyder det fra Broiler i pressemeldingen fra arrangøren Sky Agency tirsdag morgen.

– Med et smell

– Det blir vemodig å spille vår siste konsert på denne turneen, men det føles samtidig helt riktig å avslutte det hele med et stort smell ute på Fornebu. Vi er selvfølgelig nervøse for hvordan dette blir tatt imot nå som vi dobler innsatsen, men hva er det man sier, «go big or go home»?

Broiler, som består av Mikkel Christiansen (32) og Simen Auke (33), har 3,4 millioner månedlige lyttere på Spotify.

 HAAKON G PAULSENMikkel Christiansen og Simen Auke avbildet i fjor. Foto: HAAKON G PAULSEN

De to gjorde comeback på norsk i 2022 sammen med Kamelen (31) og Emma Steinbakken (21) med låten «BAP». Siden har det kommet både norske og engelske hits, deriblant «OMG», «Det eneste jeg vil er å ha det fett» og «Åtte shots», som ble gitt ut både på norsk, svensk og dansk.

– Men roten til det hele er de gode gamle klassikerne fra deres første album «The Beginning», skriver arrangøren.

Da duoen opptrådte i Oslo Spektrum i mars i år, ble billettene revet unna på tre minutter. VGs anmelder ga showet terningkast 4.

Publisert: 01.10.24 kl. 09:51

Relaterte emner

Read Entire Article