Bilder vekker oppsikt: Hugo Larsson i trening etter Sverige-exiten

1 month ago 10


 Jonas Ekströmer/TT / TT Nyhetsbyrån / NTBFORLOT LANDSLAGET: Det blir satt spørsmålstegn på forklaring om Hugo Larsson forlot den svenske Foto: Jonas Ekströmer/TT / TT Nyhetsbyrån / NTB

Har Hugo Larsson virkelig vært skadet?

tirsdag 10. september kl. 14:50

Kortversjonen

  • Landslagsspiller Hugo Larsson og Sveriges landslagssjef Jon Dahl Tomasson kranglet i media. Larsson forlot Stockholm før hjemmekampen mot Estland søndag.
  • Sveriges fotballforbund hevdet at Larsson var skadet, men tyske kilder sier han var klar for trening i Eintracht Frankfurt.
  • En video viser at Hugo Larsson tilsynelatende trener som vanlig med den tyske klubben tirsdag.

Krangelen mellom Hugo Larsson og Jon Dahl Tomasson var helgens heteste potet i svenske medier. Det endte med at spilleren Larsson forsvant fra Stockholm før landslagssjef Dahl Tomasson ledet Sverige til seier over Estland.

Sveriges fotballforbund meldte søndag at Larsson hadde fått en «skadekjenning».

Tyske fussball.news mener å vite at Larsson ikke hadde pådratt seg noen skade. Svensken var ventet tilbake på trening med sin tyske klubb, Eintracht Frankfurt, tirsdag.

Det stemmer med videoen klubben la ut på X tirsdag. 20-åringen med rødt hår var i aktivitet i vanlig fotballtrening. Klubben ramser i en annen X-melding opp spillere som fortsatt er opptatt med landslag og legger til at danske Oscar Højlund er i rehab.

Ingen ting om Hugo Larsson.

Saken startet med at Eintracht-stjernen ble benket i bortekampen mot Aserbajdsjan sist uke. Jon Dahl Tomasson ønsker seg flere vertikale – fremoverrettede – pasninger fra Larsson.

– Det er hans idé, hans fotballtaktikk, men jeg kjenner at det finnes mer i fotball enn at pasninger bare skal slås fremover, svarte Larsson etter 90 minutter på benken i Baku.

Han kritiserte dessuten Dahl Tomasson for å ha gått ut offentlig.

– Herminskaper, kommenterte Aftonbladets Simon Bank.

– Det er ekstremt sjelden at en landslagssjef og en spiller åpent kritiserer hver andre midt under en samling i Sverige, sier Fotbollskanalens Sebastian Pearson til Bold.

Hugo Larssons markerte seg sterkt med scoring og målgivende i Eintracht Frankfurts 3–1-seier over Hoffenheim rett før landskamppausen. Kommende lørdag er Wolfsburg motstander.

Read Entire Article