Amanda Seyfried: Hunden holdt meg unna Hollywood-trøbbel

2 hours ago 5


 Jose Perez / SplashNews.com / NTB / VGHer er Finn (til venstre) og skuespiller Amanda Seyfried i 2022. Foto: Jose Perez / SplashNews.com / NTB / VG

Skuespilleren roser sin 15 år gamle følgesvenn Finn.

søndag 13. oktober kl. 17:36

Amanda Seyfried (38) åpner seg om det nære forholdet til sin australske gjeterhund Finn, som nylig fylte 15 år.

– Jeg vet ikke hvordan tjueårene mine ville sett ut uten Finn. Jeg vet virkelig ikke, sier Seyfried til People Magazine.

Hun legger til:

– Jeg vet ikke hvordan jeg skulle ha navigert Hollywood uten hunden. Jeg tror jeg holdt meg unna mye trøbbel fordi jeg hadde han å komme hjem til.

Seyfried adopterte Finn mens hun jobbet på HBO-serien «Big Love». Samtidig hadde hun blitt verdenskjent etter «Mamma Mia!»-filmen ett år før.

Skuespilleren har hatt med hunden under flere TV- og filminnspillinger. På bildet øverst i saken er skuespilleren sammen med Finn under innspillingen av miniserien «The Crowded Room» i New York.

Les også: Angrer på nakenscener: – Hvordan lot jeg det skje?

38-åringen forteller at hun raskt forelsket seg i hunden, som hun først hadde som en fosterhund gjennom en dyreorganisasjon.

– Jeg tok ham med hjem og tenkte jeg skulle finne et nytt hjem til ham. Opprinnelig skulle jeg ha den i et par uker, men jeg forelsket meg i ham med en gang, sier skuespilleren.

Seyfried, som er en dyrevenn, har den siste tiden ønsket å gjøre flere oppmerksomme på ansvaret som ligger på dyreeiere, både når det gjelder omsorg for kjæledyrene og det å være forberedt på veterinærregninger.

Skuespilleren feiret Finns 15-årsdag i september med en bildekarusell på Instagram. Hun sier til People at hun føler seg heldig for at han fortsatt lever og har det bra.

– Det er utrolig. Jeg føler meg så heldig for at han fortsatt er i live og har det bra.

Noen hunder er mer kjent enn sine eiere. Kabosu ble et globalt fenomen etter et bilde i 2010:

Read Entire Article