Walle Egeli med solomål i Nordsjælland-tap

Sindre Walle Egeli har vært i strålende form den siste tiden og fikk landslagsdebuten mot Kasakhstan tidligere i september. Fredag scoret 18-åringen kampens første mål da Nordsjælland tapte 2-3 borte mot Viborg. Nordmannen fikk ballen inne på egen halvdel og avanserte raskt fremover. Walle Egeli kom seg, hjulpet av en skuddfinte, fint frem til 20 meter. Der fyrte han løs og fikk ballen i mål via en Viborg-forsvarer. Selv om Walle Egeli sendte Nordsjælland i ledelsen, ble det ingen jubeldag for nordmannen. Viborg snudde til 3-1 i løpet av den første omgangen, før Nordsjælland reduserte like før slutt. Walle Egeli ble byttet ut et kvarter før slutt.

Sep 21, 2024 - 00:00