Slapp med skrekken – Haaland får kritikk

Manchester City og Erling Braut Haaland sikret nok en seier, men det skjedde ikke uten dramatikk. Det ble til slutt 3-2 for de lyseblå, men de ble tidvis hardt presset av Fulham. Haaland måtte gå av banen uten nettkjenning, og han var relativt anonym. – De første ti minuttene synes jeg han var livlig og skarp, men siden har vi ikke sett noe fra ham i det hele tatt, sa BBC-ekspert og tidligere Premier League-profil Chris Waddle underveis. City så ut til å ha kontroll fra start av, men de skulle få seg en skikkelig kalddusj etter en snau halvtime spilt. Raúl Jiménez serverte Andreas Pereira med en vanvittig assist. Meksikaneren hælsparket ballen på halvspretten over hele City-forsvaret og Pereira kastet seg frem og sikret 1-0 for bortelaget. – Det er årets assist i Premier League, slo Viaplays Eivind Bisgaard Sundet fast. – Den er helt rå – helt sprø! utbrøt medkommentator Tor Ole Skullerud. Men de lyseblå skulle slå tilbake. Mateo Kovacic viste scoringsform da han scoret ett mål før pause og ett mål like etter hvilen. Dermed stod det plutselig 2-1 til hjemmelaget. Fulham ga seg imidlertid ikke, og de hadde flere gode muligheter til å utligne. – For noen muligheter de får. Det er helt utrolig, sa Bisgaard Sundet. Men så skulle kampen punkteres. Den belgiske innbytteren Jérémy Doku blåste inn 3-1 og sikret en tomålsledelse. Få minutter før slutt slo Fulham tilbake igjen. Det var Rodrigo Muniz som ga bortelaget et lite håp. Likevel holdt det ikke for Fulham, som måtte reise tomhendt hjem til London.

Oct 5, 2024 - 18:30