Riise-tap i Stabæk-debuten

Stabæk fortsetter den tunge perioden i 1. divisjon med 1-2-tapet for Egersund onsdag. Bjørn Helge Riise ledet bærumslaget for første gang. Riise ble hentet inn for Bob Bradley sist helg, men han greide ikke å få Stabæk tilbake på seierssporet. Joacim Holtan og Jack Lahne sendte EIK opp i 2-0 før innbytter William Wendt reduserte. Stabæk fikk mange gode muligheter til å få med seg poeng, men Egersund-keeper Sander Lönning hadde flere sterke redninger. Stabæk har ikke vunnet siden 19. august, da tabelljumbo Sandnes Ulf ble slått 3-1. Stabæk er i skrivende stund nummer sju på tabellen, men kan falle om resultater går mot dem senere onsdag. Egersund er på fjerdeplass og kjemper dermed for fullt om opprykk. Vålerenga ser ut til å kapre den ene plassen direkte opp til Eliteserien, mens det går mot en spennende kamp om annenplassen. (NTB)

Sep 25, 2024 - 18:30