Palmer herjet for Chelsea – ble historisk

Cole Palmer var ustoppelig da Chelsea tok imot Brighton i Premier League. Det var riktig nok gjestene som startet best, da Georginio Rutter headet inn ledelsen etter bare sju minutter. Men så startet showet fra Palmer. Den første scoringen kom etter 21 minutter. Sju minutter senere var han sikker fra straffemerket, før han i det 31. minutt fullførte hat tricket. Deretter reduserte Carlos Beleba tre minutter senere, men Palmer økte så ledelsen nok en gang før lagene gikk til pause. Ifølge statistikktjenesten Opta på X, så har ingen spiller tidligere scoret fire mål på en omgang i Premier League. Det ble ikke like mye festfotball etter hvilen, og selv om Chelsea-back Marc Cucurella fikk ballen i nettet, grep VAR inn og annullerte. Med 4-2 klatrer Chelsea til tredjeplass på tabellen. Brighton er nummer åtte.

Sep 28, 2024 - 18:30