Odd med hjemmeseier over KIL / Hemne

Odd fikk med seg tre poeng da KIL/Hemne ble slått 2-0 i 1. divisjon i fotball for kvinner. Cecilie Mjelde sendte Odd i ledelsen da hun satte inn 1-0 etter 35 minutters spill, og fire minutter senere doblet hjemmelaget ved Rikke Stoltenberg. Lagene gikk i garderoben på stillingen 2-0 til pause. Publikum fikk ingen mål å glede seg over i andre omgang. Dermed endte kampen mellom Odd og KIL/Hemne 2-0. Odd har vunnet tre hjemmekamper på rad. Etter lørdagens kamp er Odd nummer seks på tabellen med 17 poeng, mens KIL/Hemne er på femteplass med 18 poeng. Vilde Vistveen Stenseth dømte oppgjøret. I neste runde skal Odd møte Øvrevoll Hosle, mens KIL/Hemne møter AaFK Fortuna. (NTB)

Aug 31, 2024 - 16:00