Ny smell for ten Hags United

Det blir ingen lykkelig nyttårsfeiring for Manchester United, som må håpe på et bedre 2024 enn inneværende år har vært. Lørdag kveld røk storklubben på et nytt tap i Premier League, denne gangen for Nottingham Forest. – Det er skuffende. Vi spiller ikke med nok energi, vi er ikke investert nok, sier United-manager Erik ten Hag. Nicolas Dominguez sendte vertene i ledelsen i andre omgang, men ruskete forsvarsspill ga United muligheten til å utligne. Alejandro Garnacho utnyttet en feilpasning i Forest-forsvaret, og spilte videre til Marcus Rashford som prikket inn 1-1. Men bare fem minutter senere var Forest tilbake i ledelsen. Morgan Gibbs-White stilte inn siktet og sendte ballen forbi en André Onana i full trekk åtte minutter før full tid. For fire dager siden snudde United til 3-2-seier over Aston Villa på inspirerende vis, men lørdag var det tilbake til gamle, dårlige vaner. Gjestene stilte unna en syk Rasmus Højlund. I løpet av kampen ble utskjelte Antony byttet ut med en skade. United feirer nyttår på 7. plass, ni poeng unna en plass i mesterligaen. Forest klatrer til 15. plass, fem poeng unna nedrykk.

Dec 30, 2023 - 23:00