Ny målløs kamp for Messi og Suárez

Lionel Messi fyrte av tre skudd på mål før han ble byttet ut tidlig i andre omgang i treningskampen Inter Miami tapte 0-1 for FC Dallas mandag kveld. Luis Suárez startet også kampen for gjestene, men heller ikke han klarte å gjøre seg tellende. Dermed gikk de to tidligere Barcelona-stjernene målløse av banen i deres andre strake treningskamp. Jesús Ferreira ble kampens matchvinner da han sendte vertene i ledelsen allerede etter tre minutter. Forrige sesong noterte Messi seg med 11 mål og 5 målgivende på 14 kamper og ledet klubben til deres første triumf i Leagues Cup. Suárez gjorde på sin side overgang fra brasilianske Grêmio til Inter Miami tidligere i januar. Inter Miami reiser til Saudi-Arabia for å møte Al Hilal neste mandag, før et nytt stjernemøte mot Cristiano Ronaldos Al-Nassr 2. februar. Miami-klubben skal også møte landslaget til Hongkong, Vissel Kobe og Newell's Old Boys i oppkjøringen, før de sesongåpner i MLS hjemme mot Salt Lake 22. februar. (NTB)

Jan 23, 2024 - 11:30