Liverpool kjempet seg til ligacupfinalen

Liverpool hadde med seg en 2-1-ledelse etter den første av to semifinalekamper mot Fulham i ligacupen. Den fikk de god bruk for på bortebane onsdag kveld. I en kamp hvor begge lag hadde flere store sjanser, fikk Liverpool en drømmestart da Luis Díaz sendte gjestene i ledelsen etter elleve minutter. Fulham hadde blant annet en ball i stolpen, men kampen var i ferd med å dø litt ut da man kom inn i det siste kvarteret. Men så kom tidligere Liverpool-spiller Harry Wilson seg forbi ute på kanten og fant Issa Diop inne foran mål. 1-1 og fullt liv i oppgjøret igjen. Fulham jaktet scoringen som ville ta kampen til ekstraomganger, men den kom aldri. Med 1-1 i onsdagens kamp endte det dermed 3-2 til Liverpool sammenlagt. Ligacupfinalen spilles 25. februar. Liverpool skal der møte Chelsea, som slo Middlesbrough 6-2 sammenlagt. Liverpool er den mestvinnende klubben i ligacupens historie med ni seirer, sist i 2022. Årets finale blir klubbens 14. ligacupfinale i historien, også det flest.

Jan 24, 2024 - 23:30